Ingredienser

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,100 kg Bacon i skiver

0,100 kg Ost, revet

0,050 kg Dekora Marilet Athen

0,025 kg Semidried cherrytomater

0,010 kg Dekora Hawai (I51440)

1.135 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK MARINERET M?RBRADKRONE MED KARTOFFELT?RNE

Opskriftnr: 73-1200

Fremstilling
Grisem?rbraden deles p? langs og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen. 

M?rbradstykkerne rulles som en snegl og to grillspyd m/ h?ndtag (DK98011-51) f?res vandret igennem, s? de to spyd krydser hinanden. 

Revet ost og semidried cherrytomater l?gges p? toppen af de 2 "m?rbradsnegle".

Rumdeleren placeres i alubakken, m?rbrad kronerne l?gges i den ene side.

Peka rullerne sk?res i skiver af 100 g.

Bacon i skiver kommes omkring og toppen drysses med Dekora Hawai.

Kartoffelt?rnene l?gges i modsatte side af alubakken.

Tilberedning hos forbruger
Bages i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 40%, kartoffelt?rn 35% (kartofler, FL?DE, vand, SM?R, OST, ?G, SKUMMETM?LK, salt, M?LKEPROTEIN, modificeret majsstivelse, dextrose, aromaer, hvidl?gspulver, stabilisatorer (guargummi, dinatriumdiphosphat), VALLE PERMEAT), bacon, OST, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), semidried cherrytomater, krydderier (paprika, SENNEP, peber, l?g).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.




Go to Top