Ingredienser

0,800 kg Fl?dekartofler, Peka

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,080 kg Koldt vand til opbl?dning

0,050 kg Dekora?Marilet Vintermarinade

0,040 kg Svesker u/sten

0,025 kg Perlel

0,020 kg ?blegranulat

1.465 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERM?RBRAD MED FL?DEKARTOFLER

Opskriftnr: 73-1199

Fremstilling
?blegranulaten opbl?des i koldt vand.

Lad henst? til vandet er opsuget.

Vendes herefter med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade, svesker i tern og perlel?g

Der laves en lomme i den afpudsede m?rbrad og det marinerede fyld kommes heri.

Rumdeleren placeres i alubakken.

Fl?dekartofler og den fyldte m?rbrad l?gges i hver sin side.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
FL?DEKARTOFLER 58%, grisem?rbrad 33%, ?bler, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter (paprika, appelsin), antioxidant (E 330)), svesker, perlel?g. 

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.








Go to Top