Ingredienser

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,100 kg Bacon i skiver

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,060 kg Ost, revet

0,050 kg Chorizop?lse i skiver

0,020 kg Semidried cherrytomater

0,010 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

1.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDT SVINEMØRBRAD MED BACONKARTOFLER

Opskriftnr: 73-1197

Fremstilling
Rumdeleren placeres i alubakken.

Den revede ost blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Hvidløg/rosmarin

Der laves en lomme ned i svinemørbraden, som fyldes med skiver af chorizopølse.

Mørbraden lægges i den ene side af alubakken og den marinerede ost kommes oven pÃ¥.

Pyntes med semidried cherrytomater.

Peka rullerne skæres i skiver af 100 g.

Bacon i skiver kommes omkring og toppen drysses med Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

KartoffeltÃ¥rnene lægges i modsatte side af alubakken.


Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Svinemørbrad 39%, kartoffeltÃ¥rne 35% (kartofler, FLØDE, vand, SMØR, OST, ÆG, SKUMMETMÆLK, salt, MÆLKEPROTEIN, modificeret majsstivelse, dextrose, aromaer, hvidløgspulver, stabilisatorer (guargummi, dinatriumdiphosphat), VALLE PERMEAT), bacon, OST, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (hvidløg, rosmarin, persille, ingefær, purløg), salt, sukker, spinat), chorizo, semidried cherrytomater, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie).



Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Go to Top