Ingredienser
0,800 kg Fl?dekartofler, Peka
0,500 kg Kyllingebryst
0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,060 kg Ost, revet
0,040 kg Chorizop?lse i skiver
1.46 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN KYLLING MED FL?DEKARTOFLER
Opskriftnr: 85-0217
Fremstilling
Rumdeleren placeres i alubakken.
Fl?dekartofler og kyllingebryster l?gges i hver sin side af alubakken.
1 skive chorizo l?gges oven p? hvert kyllingebryst.
Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og l?gges som sm? toppe p? hver skive chorizo.
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 30 min. til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
FL?DEKARTOFLER 55%, kyllingebryst 34%, OST, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), chorizo.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.