Ingredienser

0,800 kg Fl?dekartofler, Peka

0,500 kg Kyllingebryst

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,060 kg Ost, revet

0,040 kg Chorizop?lse i skiver

1.46 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN KYLLING MED FL?DEKARTOFLER

Opskriftnr: 85-0217

Fremstilling
Rumdeleren placeres i alubakken.

Fl?dekartofler og kyllingebryster l?gges i hver sin side af alubakken.

1 skive chorizo l?gges oven p? hvert kyllingebryst.

Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og l?gges som sm? toppe p? hver skive chorizo.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 30 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
FL?DEKARTOFLER 55%, kyllingebryst 34%, OST, marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), chorizo.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Go to Top