Ingredienser
10,000 kg Koldt vand
1,300 kg Muslinger, frost
1,000 kg Aspargessnitter i lage, dr?net
1,000 kg Fiskeboller
1,000 kg Paprika i strimler, syltede
0,800 kg Cuisinor Asparges Cremesuppe (M0118550)
15.1 kg
Læg varer i kurv
MUSLINGESUPPE MED ASPARGES
Opskriftnr: 95-0088
Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor Asparges cremesuppe bringes i kog.
Aspargessnitter og paprika i strimler tils?ttes.
Suppen varmes godt igennem.
Lige inden gryden tages af varmen tils?ttes fiskeboller og muslinger.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan serveres som skaldyrsuppe med rejer, krebse- eller hummerhaler.
Vil ligeledes v?re velegnet som fiskesuppe med dampet laks eller torsk.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, MUSLINGER 9%, FISKEBOLLER, asparges 7%, syltede paprika, palmeolie, stivelse, maltodextrin, rismel, salt, modificeret stivelse, g?rekstrakt, aroma (indeholder LAKTOSE), LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), aspargspulver, emulgator, krydderier, surhedsregulerendemiddel (E 330).