Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

1,300 kg Muslinger, frost

1,000 kg Aspargessnitter i lage, dr?net

1,000 kg Fiskeboller

1,000 kg Paprika i strimler, syltede

0,800 kg Cuisinor Asparges Cremesuppe (M0118550)

15.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MUSLINGESUPPE MED ASPARGES

Opskriftnr: 95-0088

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor Asparges cremesuppe bringes i kog.

Aspargessnitter og paprika i strimler tils?ttes.

Suppen varmes godt igennem.

Lige inden gryden tages af varmen tils?ttes fiskeboller og muslinger.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan serveres som skaldyrsuppe med rejer, krebse- eller hummerhaler.

Vil ligeledes v?re velegnet som fiskesuppe med dampet laks eller torsk.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
 Vand, MUSLINGER 9%, FISKEBOLLER, asparges 7%, syltede paprika, palmeolie, stivelse, maltodextrin, rismel, salt, modificeret stivelse, g?rekstrakt, aroma (indeholder LAKTOSE), LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), aspargspulver, emulgator, krydderier, surhedsregulerendemiddel (E 330).

Go to Top