![](https://www.indasia.dk.plan-it.net/system/recipes/images/000/022/958/medium/Recipe-22958.jpg?1539608941)
Ingredienser
2,000 kg Koldt vand
0,400 kg Champignon, frisk
0,300 kg Cuisinor Skovsvampesuppe (M01268)
0,200 kg Bacon i tern
0,200 kg Fl?de 38%
0,010 kg Hvidl?g, frisk
0,005 kg Timian, Sk?ret (E6210)
3.115 kg
Læg varer i kurv
EFTER?RSSUPPE MED SVAMPE OG BACON
Opskriftnr: 95-0071
Fremstilling
Bacon i tern svitses i en gryde.
Rensede champignon i kvarte og presset hvidl?g tils?ttes og svitses med.
Koldt vand og Cuisinor Skovsvampe Suppe blandes, h?ldes ved og suppen bringes i kog.
Herefter tils?ttes fl?de og Timian, sk?ret.
Lad det hele sm?simre til suppen er varmet godt igennem.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, champignon 14%, bacon 7%, FL?DE, palme fedt, modificeret stivelse, FL?DEpulver, vegetabilsk olie, salt, svampe 5%, dextrose, g?rekstrakt, champignonekstrakt, LAKTOSE, aroma, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, emulgator (E 472e),
stabilisator (E 450), karamelsukker, krydderier, hvidl?g, timian.