Ingredienser

3,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

0,300 kg Lagetilv?kst

0,060 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

3.36 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLSTEG ALA PATTEGRIS

Opskriftnr: 52-0457

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,500 kg Kogesalt (DK99015)
 0,600 kg Kasslat, flydende (I42374)

Fremstilling
Brystfl?sket udbenes og brusken fjernes.

Sv?ren ridses i harlekintern.

Herefter l?gges den i kummelagen natten over.

Efter endt saltning, krydres fl?sket indvendigt med Dekora Grillkrydderi Antisaft hvorefter brystet rulles og sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 89%, vand, coated salt (salt, palmeolie), krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakt.konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top