Ingredienser
3,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben
0,300 kg Lagetilv?kst
0,060 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
3.36 kg
Læg varer i kurv
GRILLSTEG ALA PATTEGRIS
Opskriftnr: 52-0457
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat, flydende (I42374)
Fremstilling
Brystfl?sket udbenes og brusken fjernes.
Sv?ren ridses i harlekintern.
Herefter l?gges den i kummelagen natten over.
Efter endt saltning, krydres fl?sket indvendigt med Dekora Grillkrydderi Antisaft hvorefter brystet rulles og sn?res.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 89%, vand, coated salt (salt, palmeolie), krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakt.konserveringsmiddel (E 250).