Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,070 kg Profihvid FC 7

10.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TH?RINGER STEGE- & GRILLP?LSE

Opskriftnr: 26-0157

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 8 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grisek?det lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede brystfl?sk og Th?ringer stege- og grillp?lse samt det resterende isvand.

Der mixes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme 22/24 (DK99033).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 84 g, vand, salt, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E451), antioxdant (E330), konserveringsmiddel (E 250).   I naturtarm.

Go to Top