Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet

0,400 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,400 kg Lagetilv?kst

0,300 kg Koldt vand til opbl?dning

0,100 kg Dekora Italia

0,100 kg Dekora?Julieschka (I51490)

5.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLNAKKE - PESTO MARINERET

Opskriftnr: 52-0456

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat Flydende (I42374)

Fremstilling
Nakkefileterne flækkes ud til et fladt stykke og sprøjtes med en tilvækst på 10%.

Kødet saltes i samme lage i 6-8 timer for gennemsaltning.

Dekora Julieschka opblødes i koldt vand.

Lad henstå til vandet er opsuget.

Efter saltning marineres kødet med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto.

Den opblødte Julieschka fordeles på stykkerne af nakkefilet, som derefter rulles og snøres med Snøregarn, rød/hvid (D98005).

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Bør gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:
Svinenakke 77%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), vand, salt, grøntsager (løg, karotter, tomater, paprika), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel  (E 250).

Go to Top