Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 g Dekora?
Marilet Indisk Karry

0,400 kg Lagetilv?kst

0,180 kg Koldt vand til opbl?dning

0,060 kg Dekora?Julieschka (I51490)

5.04 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

INDISK KARRY MARINERET GRILLFILET

Opskriftnr: 52-0455

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,500 kg Kogesalt (DK99015)
 0,600 kg Kasslat Flydende (I42374)

Fremstilling
Grisefileterne tilsk?res og spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

K?det saltes i samme lage natten over for gennemsaltning.

Dekora Julieschka opbl?des i koldt vand.

Lad henst? til vandet er opsuget.

Efter saltning laves der en lomme inden under hinden hvorefter fileterne marineres med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Indisk Karry.

Den opbl?dte Dekora Julieschka fyldes ind under hinden og fileten sn?res med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005).


Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:
Grisefilet 86%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), karry (paprika, SENNEP, l?g, gurkemeje, koriander, spidskommen), salt, sukker, eddike, persille, krydderiekstrakter, tomatpulver), gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika), salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel  (E 250).

Go to Top