Ingredienser
1,000 kg Grisekam m/sv?r, u/ben
0,100 kg Lagetilv?kst
0,020 kg Rødvin/Persilleglasering
1.12 kg
Læg varer i kurv
UDMELDT - KRYDDERSPRÃNGT SVINEKAM - RÃDVIN/PERSILLE GLASERET
Opskriftnr: 52-0353
Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
Sværen ridses og kødet sprøjtes med en tilvækst på 10%.
Ligger derefter i sprøjtelagen ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning drysses sværsiden med Rødvin/persilleglasering.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i til en kernetemperatur på 75°C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.
Bør gennemsteges da den er stiksaltet.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekam 89%, vand, salt, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), salt, dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, stabilisator (E 451) antioxidant (E 316).