Ingredienser

1,000 kg Grisekam m/sv?r, u/ben

0,100 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Rødvin/Persilleglasering

1.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDMELDT - KRYDDERSPRÆNGT SVINEKAM - RØDVIN/PERSILLE GLASERET

Opskriftnr: 52-0353

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
  0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
  0,400 kg Kogesalt (DK99015)
  0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
Sværen ridses og kødet sprøjtes med en tilvækst på 10%.

Ligger derefter i sprøjtelagen ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses sværsiden med Rødvin/persilleglasering.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i  til en kernetemperatur pÃ¥ 75°C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.

Bør gennemsteges da den er stiksaltet.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekam 89%, vand, salt, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), salt, dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, stabilisator (E 451) antioxidant (E 316).

Go to Top