Ingredienser

5,000 kg Skinkeyderl?r u/sv

0,500 kg Lagetilv?kst

0,050 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,050 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

5.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT SKINKESTEG - KRYDDERURTER

Opskriftnr: 52-0454

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,500 kg Kogesalt (DK99015)
 0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning kryderes sp?ksiden af skinken med den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/Rosmarin

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175 ?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:

Er beregnet p? det r? produkt.
Skinke 90%, vand, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt.

Go to Top