Ingredienser
5,000 kg Skinkeyderl?r u/sv
0,500 kg Lagetilv?kst
0,050 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
0,050 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
5.6 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT SKINKESTEG - KRYDDERURTER
Opskriftnr: 52-0454
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning kryderes sp?ksiden af skinken med den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/Rosmarin
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175 ?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinke 90%, vand, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt.