Ingredienser

2,500 kg Kogende vand

0,500 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,300 kg Bacon i tern, stegt

3.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONKARTOFFELMOS

Opskriftnr: 91-0259

Fremstilling
Kartoffelmos Pulver piskes ud i den afvejede m?ngde kogende vand.

Mosen blandes derefter med stegt bacon i tern.

Tilberedning
Kan varmes i ovn eller mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Vand, kartoffelmospulver, bacon 10% (stegt), S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma.



Go to Top