Ingredienser

3,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

2,000 kg Griselever, afpudset

1,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

1,500 kg Varm suppe

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,050 kg Nitritsalt (DK40018)

10.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACON PATE

Opskriftnr: 33-0091

Fremstilling
Snitter og k?d koges m?rt. Leveren vandes ud, og hakkes p? 5 mm hulskiven.

Det kogte k?d/snitter hakkes ligeledes p? 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes sammen med det hakkede lever.

Bacon hakkes gennem 10 mm hulskiven og iblandes til det er j?vnt fordelt i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i Flexibox "Laval" (DK98202) eller i Sylteglas Weck og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? div. br?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 38%, griselever 21%, bacon 15%, grisek?dssnitter, suppe (afkog fra k?d og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose (hvede), krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine (grise), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top