Ingredienser

3,500 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

2,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Ostindisk Karry

0,030 kg Profrisk EU

10.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED OSTINDISK KARRY

Opskriftnr: 27-0419

Fremstilling
Grise- og oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og 1/3 isvand.

Der lynes til en temperatur p? 2-4?C.

Til sidst tils?ttes Frankfurterblanding FB nr. 563, Profrisk EU, Ostindisk Karry og det resterende isvand.

Lynes til en sluttemperatur 12-14?C.

?nskes p?lsen mere grov, tages lidt af k?det og snitterne fra og k?res i sammen med den sidste 1/3 isvand.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%:
Grisek?dssnitter 32%, grisek?d 27%, vand, oksek?d 11%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme, koriander, gurkemeje, chili,, kommen, bukkehornsfr?, ingef?r, spidskommen), salt, stabilisator (E 451), antioxidant (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E, 262, E 250). I naturtarm. Kogt og r?get.

Go to Top