Ingredienser
1,500 kg Fløde UHT 35% (Lactalis 7977)
0,450 kg Tender Dessert Mix (DK98910)
0,300 kg S?dm?lk
0,200 kg Mørk Chokolade
0,060 kg Dessertsmag Jordb?r (DK98940)
0,025 kg Vaniljesukker
2.535 kg
Læg varer i kurv
ISLAGKAGE TRICOLORE
Opskriftnr: 106-0054
Fremstilling
En høj springform fores med kantfolie.
Jordbærisen
laves af 0,500 kg fløde + 0,100 kg sødmælk, 0,150 kg Tender Dessert Mix og 0,060 kg Dessertsmag Jordbær der piskes indtil cremet konsistens er opnået.
Massen kommes i bunden af springformen og glattes jævnt ud.
Indfryses.
Vaniljeisen
laves af 0,500 kg fløde + 0,100 kg sødmælk, 0,150 kg Tender Dessert Mix og 0,025 kg Vanillesukker der piskes indtil cremet konsistens er opnået.
Massen kommes ovenpå den frosne jordbæris i springformen og glattes jævnt ud.
Indfryses.
Chokoladeisen
laves ved smelte 0,200 kg mørk chokolade i 0,100 kg sødmælk i en gryde.
0,500 kg fløde + 0,150 kg Tender Dessert Mix piskes og chokolademælken tilsættes.
Piskes indtil cremet konsistens er opnået.
Massen kommes ovenpå den frosne vaniljeis i springformen og glattes jævnt ud.
Indfryses
OBS
Almindelig piskefløde kan selvfølgelig også anvendes til opskriften.
Ingredienser:
FLÃDE, SÃDMÃLK, sukker, dextrose, gelatine (okse), naturlig aroma, mørk chokolade, jordbær, glucosesirup, vand, vanilje sukker, surhedsregulerende middel (E 330), farve (E 160a, pectin, aroma, konserveringsmiddel (E 202).