Ingredienser

1,500 kg Fløde UHT 35% (Lactalis 7977)

0,450 kg Tender Dessert Mix (DK98910)

0,300 kg S?dm?lk

0,200 kg Mørk Chokolade

0,060 kg Dessertsmag Jordb?r (DK98940)

0,025 kg Vaniljesukker

2.535 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ISLAGKAGE TRICOLORE

Opskriftnr: 106-0054

Fremstilling
En høj springform fores med kantfolie.

Jordbærisen
laves af 0,500 kg fløde + 0,100 kg sødmælk, 0,150 kg Tender Dessert Mix og 0,060 kg Dessertsmag Jordbær  der piskes indtil cremet konsistens er opnÃ¥et.

Massen kommes i bunden af springformen og glattes jævnt ud.

Indfryses.

Vaniljeisen
laves af 0,500 kg fløde + 0,100 kg sødmælk, 0,150 kg Tender Dessert Mix og 0,025 kg Vanillesukker  der piskes indtil cremet konsistens er opnÃ¥et.

Massen kommes ovenpå den frosne jordbæris i springformen og glattes jævnt ud.

Indfryses.

Chokoladeisen
laves ved smelte 0,200 kg mørk chokolade i 0,100 kg sødmælk i en gryde.

0,500 kg fløde + 0,150 kg Tender Dessert Mix piskes og chokolademælken tilsættes.

Piskes indtil cremet konsistens er opnået.

Massen kommes ovenpå den frosne vaniljeis i springformen og glattes jævnt ud.

Indfryses

OBS
Almindelig piskefløde kan selvfølgelig også anvendes til opskriften.

Ingredienser:
FLØDE, SØDMÆLK, sukker, dextrose, gelatine (okse), naturlig aroma, mørk chokolade, jordbær, glucosesirup, vand, vanilje sukker, surhedsregulerende middel (E 330), farve (E 160a, pectin, aroma, konserveringsmiddel (E 202).







Go to Top