Ingredienser

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Griselever, afpudset

1,500 kg Sp?k u/sv

1,000 kg Varm suppe

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,130 kg Valn?dder, hakkede

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VALN?DDE PATE

Opskriftnr: 33-0147

Fremstilling
Grisek?d og sp?k koges m?rt.

Leveren vandes ud, og hakkes p? 5 mm skiven.

Det kogte k?d/snitter hakkes p? 5 mm. skiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst det hakkede lever.

Valn?dderne tils?ttes forsigtigt.

Patemassen fyldes i Flexi-box "Laval" (DK98202) og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: patesky, syltede appelsinskiver, syltet kirseb?r med stilk og dild.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8%.
Grisek?d 57%, griselever 30%, salt, suppe (afkog fra k?d og fedt), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), VALN?DDER, dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top