Ingredienser
4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)
3,000 kg Griselever, afpudset
1,500 kg Sp?k u/sv
1,000 kg Varm suppe
0,400 kg Ardenner Pat? FB
0,130 kg Valn?dder, hakkede
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
10.73 kg
Læg varer i kurv
VALN?DDE PATE
Opskriftnr: 33-0147
Fremstilling
Grisek?d og sp?k koges m?rt.
Leveren vandes ud, og hakkes p? 5 mm skiven.
Det kogte k?d/snitter hakkes p? 5 mm. skiven.
Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.
Til sidst det hakkede lever.
Valn?dderne tils?ttes forsigtigt.
Patemassen fyldes i Flexi-box "Laval" (DK98202) og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: patesky, syltede appelsinskiver, syltet kirseb?r med stilk og dild.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8%.
Grisek?d 57%, griselever 30%, salt, suppe (afkog fra k?d og fedt), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), VALN?DDER, dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).