Ingredienser

5,000 kg Kyllingebryst

2,500 kg Isvand

1,500 kg Sp?k u/sv

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

9.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEGRILLER

Opskriftnr: 28-0047

Fremstilling
Kyllingebryst og sp?k hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Kyllingek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563  og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes det hakkede sp?k og det resterende isvand.

Der lynes til en sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Kyllingek?d 54%, vand, grisesp?k, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme),  salt, stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top