Ingredienser
5,000 kg Kyllingebryst
2,500 kg Isvand
1,500 kg Sp?k u/sv
0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
9.95 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEGRILLER
Opskriftnr: 28-0047
Fremstilling
Kyllingebryst og sp?k hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Kyllingek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563 og 2/3 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes det hakkede sp?k og det resterende isvand.
Der lynes til en sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Kyllingek?d 54%, vand, grisesp?k, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.