Ingredienser

5,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

1,500 kg Sp?k u/sv

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,220 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSE GRILLER FINOCCHIO

Opskriftnr: 27-0417

Fremstilling
Oksekød og spæk hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Oksekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563  og 2/3 af isvandet tilsættes.

NÃ¥r dette er lynet fint ud tilsættes det hakkede spæk, Krydderiblanding Italiensk Finocchio og det resterende isvand.

Der lynes til en Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Oksekød 53%, vand, svinespæk, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, MÆLKEPROTEIN, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg, peber, løg, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), dextrose, krydderiekstrakter, antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top