Ingredienser

5,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

1,500 kg Sp?k u/sv

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,180 kg Dekora®Shish Kebab Antisaft

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSE KEBAB GRILLER

Opskriftnr: 27-0416

Fremstilling
Oksekød og spæk hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Oksekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563  og 2/3 af isvandet tilsættes.

NÃ¥r dette er lynet fint ud tilsættes det hakkede spæk, Dekora Shish Kebab Antisaft og det resterende isvand.

Der lynes til en Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Oksekød 53%, vand, grisespæk, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, løg, muskat, paprika, kardemomme, hvidløg, spidskommen, chili, persille), salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top