Ingredienser

11,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

7,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

6,000 kg Isvand

5,000 kg Snitter u/sv

1,020 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,300 kg Nitritsalt (DK40018)

0,225 kg Ostindisk Karry

30.545 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED KARRY

Opskriftnr: 27-0414

Fremstilling
Grisek?d, snitter og brystfl?sk hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter, Nitritsalt, Grillp?lse Fr?kkert FB og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand, der lynes til en god emulsion er opn?et.

Ostindisk Karry og det hakkede brystfl?sk tils?ttes og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%:
Grisek?d 70%, vand, grisek?dssnitter 11%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber, gurkemeje, l?g, kommen, bukkehornsfr?, ingef?r, spidskommen), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm. 

Go to Top