Ingredienser

3,000 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

3,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

1,000 kg P?l?gsp?lse u. mel & m?lk

0,500 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

12.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONP?LSE

Opskriftnr: 22-0088

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter P?l?gsp?lse u. mel & m?lk og nitritsalt tils?ttes sammen med ca. 3/4 af isvandet.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Baconternene iblandes og lynes ned til ca. 3-5 mm. 

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber. 

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 32%, bacon 24%, vand, grisek?dssnitter, oksek?d 4%, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, l?g, stabilisator (E 451), krydderier (koriander, peber, ingef?r, muskatblomme), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top