Ingredienser

3,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,500 kg Fl?deost, naturel

0,400 kg Dekora Marilet Nordisk

0,100 kg Koldt vand til opbl?dning

0,100 kg Semi dried cherrytomater

0,080 kg Porrer, fintsnittet

0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl

4.22 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK GRISEM?RBRAD

Opskriftnr: 73-1192

Fremstilling
Dekora Porre Hvidl?g (35 g) opbl?des i koldt vand (100 g).

Lad henst? til vandet er opsuget.

Der sk?res et snit p? langs i de afpudsede grisem?rbrad hvor efter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

De opbl?dte porre/hvidl?g blandes med fl?deosten og m?rbraderne fyldes med en spr?jtepose med takket tyl.

Pyntes til sidst af med snittede porre og semi dried cherrytomater.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegril

Serveringsforslag
Kan serveres med nye aspargeskartofler og krydderurte dip.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 71%, FL?DEOST, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie), porrer, hvidl?g, semi dried cherrytomater.

Go to Top