Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, stegt

1,800 kg Ris, kogte, afkølet til min. 5°C (fra butik)

1,000 kg Svampepande

0,600 kg Madlavningsfl?de 18%

5.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MØRBRAD A LA CREME MED RIS

Opskriftnr: 96-0116

Fremstilling
Svampepande og madlavningsfløde blandes, stegt mørbrad i skiver tilsættes.

Kød/sauce kommes til sidst i 2 rumsbakke sammen med ris.

Tilberedning
Varmes i gryde/mikrobølgeovn.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsenheder med ca. 400 g kød/sauce og 200 g kogt ris.

Ingredienser:
Mørbrad (tilberedt) 38%, ris 31%, sauce 31% (FLØDE, vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma).

Go to Top