Ingredienser
2,000 kg Grisem?rbrad, stegt
1,800 kg Ris, kogte, afkølet til min. 5°C (fra butik)
1,000 kg Svampepande
0,600 kg Madlavningsfl?de 18%
5.4 kg
Læg varer i kurv
MÃRBRAD A LA CREME MED RIS
Opskriftnr: 96-0116
Fremstilling
Svampepande og madlavningsfløde blandes, stegt mørbrad i skiver tilsættes.
Kød/sauce kommes til sidst i 2 rumsbakke sammen med ris.
Tilberedning
Varmes i gryde/mikrobølgeovn.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsenheder med ca. 400 g kød/sauce og 200 g kogt ris.
Ingredienser:
Mørbrad (tilberedt) 38%, ris 31%, sauce 31% (FLÃDE, vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma).