Ingredienser

2,000 kg Kyllingekød, kogt eller stegt

1,800 kg Ris, kogte, afkølet til min. 5°C (fra butik)

1,000 kg Karrypande

0,600 kg Madlavningsfl?de 18%

5.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRYGRYDE MED KYLLING OG RIS

Opskriftnr: 98-0386

Fremstilling
Karrypande og madlavningsfløde blandes, det tilberedte kyllingekød tilsættes.

Kød/sauce kommes til sidst i 2 rumsbakke sammen med ris.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i gryde/mikrobølgeovn.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsenheder med ca. 400 g kød/sauce og 200 g kogt ris.

Ingredienser:
Kyllingekød (tilberedt) 38%, ris 31%, sauce 44% (FLØDE, grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)).

Go to Top