Ingredienser
2,000 kg Kyllingekød, kogt eller stegt
1,800 kg Ris, kogte, afkølet til min. 5°C (fra butik)
1,000 kg Karrypande
0,600 kg Madlavningsfl?de 18%
5.4 kg
Læg varer i kurv
KARRYGRYDE MED KYLLING OG RIS
Opskriftnr: 98-0386
Fremstilling
Karrypande og madlavningsfløde blandes, det tilberedte kyllingekød tilsættes.
Kød/sauce kommes til sidst i 2 rumsbakke sammen med ris.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i gryde/mikrobølgeovn.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsenheder med ca. 400 g kød/sauce og 200 g kogt ris.
Ingredienser:
Kyllingekød (tilberedt) 38%, ris 31%, sauce 44% (FLÃDE, grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÃLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)).