Ingredienser

0,700 kg Kyllingel

0,200 kg Champignon, hele, friske

0,150 kg Perlel

0,100 kg Bacon i tern

0,100 kg Brygmesterens marinade (G11010)

0,100 kg R?dvin

0,050 kg Hvidl?g, hele fed

0,010 kg Laurb?rblade, Hele

1.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COQ AU VIN

Opskriftnr: 85-0208

Fremstilling
Champignon og hvidl?g klarg?res og kommes i bunden af en ovnfast emballage sammen med perlel?g.

Kyllingel?r og bacon l?gges oven p? og den afvejede m?ngde r?dvin og Brygmesterens marinade h?ldes ved.

Pyntes til sidst af med laurb?rblade og en stegepose vedl?gges.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. sammen med kartoffelmos.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingel?r 50%, champignon, perlel?g, r?dvin (XXX), Brygmesterens marinade (vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), bacon, hvidl?g, laurb?rblade.

Go to Top