Ingredienser

3,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,380 kg Ost, revet

0,100 kg Chorizop?lse i skiver

0,080 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita

0,080 kg Jalapeno i skiver, syltede

3.64 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICAN GRISEM?RBRAD

Opskriftnr: 73-1191

Fremstilling
Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Mexican Fajita.

Der sk?res et snit p? langs i de afpudsede grisem?rbrad og de fyldes med Chorizo skiver og den marinerede ost.

Pyntes til sidst af med jalapenos i skiver.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med knuste kartofler og marinerede b?nner.

Ingredienser:
Grisem?rbrad%, OST, chorizo, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakter), syltede jalapenos.

Go to Top