Ingredienser
3,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,380 kg Ost, revet
0,100 kg Chorizop?lse i skiver
0,080 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita
0,080 kg Jalapeno i skiver, syltede
3.64 kg
Læg varer i kurv
MEXICAN GRISEM?RBRAD
Opskriftnr: 73-1191
Fremstilling
Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Mexican Fajita.
Der sk?res et snit p? langs i de afpudsede grisem?rbrad og de fyldes med Chorizo skiver og den marinerede ost.
Pyntes til sidst af med jalapenos i skiver.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med knuste kartofler og marinerede b?nner.
Ingredienser:
Grisem?rbrad%, OST, chorizo, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakter), syltede jalapenos.