Ingredienser
0,300 kg Andebryst m/skind
0,250 kg Guler?dder
0,250 kg Pastinak, r
0,100 kg Brygmesterens marinade (G11010)
0,100 kg R?dvin
0,010 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
1.01 kg
Læg varer i kurv
R?DVINSBRAISERET ANDEBRYST P? RODFRUGTE BUND
Opskriftnr: 85-0207
Fremstilling
Guler?dder og pastinak sk?res i stave/skiver og kommes i bunden af en ovnfast emballage.
Fedtet p? andebrystet ridses i tern, krydres med den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin og l?gges oven p? rodfrugterne.
Den afvejede m?ngde r?dvin og brygmesterens marinade h?ldes ved.
Til sidst vedl?gges en stegepose.
Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. sammen med brunede aspargeskartofler.
Ingredienser:
Rodfrugter 50% (guler?dder, pastinak), andebryst 30%, r?dvin (XXX), vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r,
timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt
(paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma,
konserveringsmidler (E 202, E 211).