Ingredienser

0,300 kg Andebryst m/skind

0,250 kg Guler?dder

0,250 kg Pastinak, r

0,100 kg Brygmesterens marinade (G11010)

0,100 kg R?dvin

0,010 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

1.01 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?DVINSBRAISERET ANDEBRYST P? RODFRUGTE BUND

Opskriftnr: 85-0207

Fremstilling
Guler?dder og pastinak sk?res i stave/skiver og kommes i bunden af en ovnfast emballage.

Fedtet p? andebrystet ridses i tern, krydres med den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin og l?gges oven p? rodfrugterne.

Den afvejede m?ngde r?dvin og brygmesterens marinade h?ldes ved.

Til sidst vedl?gges en stegepose.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. sammen med brunede aspargeskartofler.

Ingredienser:
Rodfrugter 50% (guler?dder, pastinak), andebryst 30%, r?dvin (XXX), vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211).

Go to Top