Ingredienser

2,000 kg Kyllingebryst

0,200 kg Ost, revet

0,100 kg Chorizop?lse i skiver

0,050 kg Semi dried cherrytomater

0,030 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita

0,030 kg Jalapeno i skiver, syltede

2.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICAN KYLLINGEBRYST

Opskriftnr: 83-1063

Fremstilling
Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Mexican Fajita.

Chorizo skiver l?gges p? kyllingebrysterne og den marinerede ost fordeles ovenp?.

Pyntes til sidst af med jalapenos i skiver og semi dried cherrytomater.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris, tomatsalsa og gr?n salat.

Ingredienser:
Kyllingebryst 83%, OST, chorizo, semi dried cherrytomater, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakter), syltede jalapenos.

Go to Top