Ingredienser
0,600 kg Andel?r m/overl
0,250 kg Guler?dder
0,250 kg Pastinak, r
0,080 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)
1.18 kg
Læg varer i kurv
VINTERMARINERET ANDEL?R P? RODFRUGTEBUND
Opskriftnr: 85-0205
Fremstilling
Guler?dder og pastinak sk?res i stave og kommes i bunden af en ovnfast emballage.
Andel?rene marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade og l?gges oven p?.
Til sidst vedl?gges en stegepose.
Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen der lukkes med den medf?lgende clips.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. sammen med brunede kartofler.
Ingredienser:
Andel?r, pastinak, guler?dder, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter (paprika, appelsin), antioxidant (E 330)).