Ingredienser

0,600 kg Andel?r m/overl

0,250 kg Guler?dder

0,250 kg Pastinak, r

0,080 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

1.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERMARINERET ANDEL?R P? RODFRUGTEBUND

Opskriftnr: 85-0205

Fremstilling
Guler?dder og pastinak sk?res i stave og kommes i bunden af en ovnfast emballage.

Andel?rene marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade og l?gges oven p?.

Til sidst vedl?gges en stegepose.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen der lukkes med den medf?lgende clips.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. sammen med brunede kartofler.

Ingredienser:
Andel?r, pastinak, guler?dder, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter (paprika, appelsin), antioxidant (E 330)).

Go to Top