![](https://www.indasia.dk.plan-it.netnoimage.png)
Ingredienser
4,500 kg Grisek?d (18-20% fedt)
4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)
1,000 kg Isvand
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,150 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Kuttermit KC 10
10.6 kg
Læg varer i kurv
RÃ GRILLPÃLSE MED FENNIKEL OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0146
Fremstilling
Svine- og oksekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.
Stopning
Farsen stoppes i lammetarme 22/24 (DK99033).
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 10-12 min., eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelsalat og lun baguette.
Ingredienser:
Svinekød 42%, oksekød 42%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), dextrose, krydderiekstrakter, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621).