Ingredienser

4,500 kg Grisek?d (18-20% fedt)

4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RÅ GRILLPØLSE MED FENNIKEL OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0146

Fremstilling
Svine- og oksekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme 22/24 (DK99033).

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 10-12 min., eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelsalat og lun baguette.

Ingredienser:
Svinekød 42%, oksekød 42%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), dextrose, krydderiekstrakter, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621).

Go to Top