Ingredienser

4,000 kg Nakkekoteletter

0,500 kg Fl?deost, naturel

0,400 kg Dekora Marilet Nordisk

0,100 kg Koldt vand til opbl?dning

0,100 kg Semi dried cherrytomater

0,050 kg Porrer, fintsnittet

0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl

5.19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK NAKKEKOTELET

Opskriftnr: 73-1190

Fremstilling
Dekora Porre Hvidl?g (35 g) opbl?des i koldt vand (100 g).

Lad henst? til vandet er opsuget.

Nakkekoteletterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

De opbl?dte porre/hvidl?g blandes med fl?deosten og kommes ovenp? hver nakkekotelet med spr?jtepose med takket tyl.

Koteletterne pyntes til sidst af med snittede porre og semi dried cherrytomater.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartoflet og marineret spidsk?lssalat.

Ingredienser:
Nakkeoteletter 77%, FL?DEOST, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie), porrer, hvidl?g, semi dried cherrytomater.

Go to Top