Ingredienser

4,000 kg Nakkekoteletter

0,400 kg Ost, revet

0,150 kg Chorizop?lse i skiver

0,060 kg Semi dried cherrytomater

0,050 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita

0,050 kg Jalapeno i skiver, syltede

4.71 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICAN KOTELETTER MED CHORIZO

Opskriftnr: 73-1189

Fremstilling
Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Mexican Fajita.

Chorizo skiver l?gges p? nakkekoteletterne og den marinerede ost fordeles ovenp?.

Pyntes til sidst af med jalapenos i skiver og semi dried cherrytomater.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med b?nner og tomatsalsa.

Ingredienser:
Nakkekoteletter 85%, OST, chorizo 3%, semi dried cherrytomater, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakter), syltede jalapenos.

Go to Top