Ingredienser
3,000 kg Koldt vand
0,700 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)
0,600 kg Kartofler i tern
0,500 kg Hvidk?l i strimler
0,250 kg Guler?dder, fint snittet
0,160 kg L?g, hakkede
5.21 kg
Læg varer i kurv
BONDESUPPE MED HVIDK?L
Opskriftnr: 95-0076
FremstillingL?g svitses i fedtstof til de er klare, oksek?d tils?ttes og brunes. Vand, Tomatsuppe Provencal og gr?ntsager tils?ttes.Suppen bringes til kogepunktet hvor den sm?simrer i ca. 15 min til gr?ntsagerne er m?re.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med groft flute.
Ingredienser:
Vand, oksek?d, kartofler, hvidk?l 10%, guler?dder, l?g, tomatpulver, modificeret stivelse, sukker, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, rapsolie, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), r?dbedepulver, urter, aroma.