Ingredienser

3,000 kg Koldt vand

0,700 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,600 kg Kartofler i tern

0,500 kg Hvidk?l i strimler

0,250 kg Guler?dder, fint snittet

0,160 kg L?g, hakkede

5.21 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BONDESUPPE MED HVIDK?L

Opskriftnr: 95-0076

Fremstilling
L?g svitses i fedtstof til de er klare, oksek?d tils?ttes og brunes. Vand, Tomatsuppe Provencal og gr?ntsager tils?ttes.Suppen bringes til kogepunktet hvor den sm?simrer i ca. 15 min til gr?ntsagerne er m?re.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med groft flute.

Ingredienser:
Vand, oksek?d, kartofler, hvidk?l 10%, guler?dder, l?g, tomatpulver, modificeret stivelse, sukker, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, rapsolie, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), r?dbedepulver, urter, aroma.

Go to Top