Ingredienser
2,400 kg Koldt vand
1,000 kg Oksek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener
0,800 kg Kartofler i tern
0,200 kg Gullaschsuppe FB
0,200 kg R?dbeder i strimler
0,100 kg Guler?dder i skiver
4.7 kg
Læg varer i kurv
RÃD VINTERSUPPE
Opskriftnr: 95-0072
Fremstilling
Oksekød i tern brunes godt i en gryde.
Kartofler i tern og gulerødder i skiver tilsættes og svitses med.
Vand, rødbeder i strimler og Gullaschsuppe FB tilsættes.
Lad suppen simre til kødet er mørt.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med cremefraiche og et lunt stykke brød.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Vand, oksekød 24%, kartofler, rødbeder, gulerødder, krydderier (løg, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.