Ingredienser

2,400 kg Koldt vand

1,000 kg Oksek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener

0,800 kg Kartofler i tern

0,200 kg Gullaschsuppe FB

0,200 kg R?dbeder i strimler

0,100 kg Guler?dder i skiver

4.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RØD VINTERSUPPE

Opskriftnr: 95-0072

Fremstilling
Oksekød i tern brunes godt i en gryde.

Kartofler i tern og gulerødder i skiver tilsættes og svitses med.

Vand, rødbeder i strimler og Gullaschsuppe FB tilsættes.

Lad suppen simre til kødet er mørt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med cremefraiche og et lunt stykke brød.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind pÃ¥ 10% af det færdige produkt. 
Vand, oksekød 24%, kartofler, rødbeder, gulerødder, krydderier (løg, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top