Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

0,400 kg Champignon, frisk

0,200 kg Bacon i tern

0,200 kg Fl?de 38%

0,010 kg Hvidl?g, frisk

0,010 kg Timian, Sk?ret (E6210)

2.82 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

EFTER?RSSUPPE MED SVAMPE OG BACON

Opskriftnr: 95-0071

Fremstilling
Bacon i tern svitses i en gryde. Rensede champignon i kvarte og presset hvidl?g tils?ttes og svitses med.Koldt vand og Cuisinor Skovsvampe Suppe blandes, h?ldes ved og suppen bringes i kog. Herefter tils?ttes fl?de og Timian, sk?ret. Lad det hele sm?simre til suppen er varmet godt igennem. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100g f?rdigvare er anvendt: Vand 71 g, champignon 14 g, bacon 7 g, FL?DE 7 g, palme fedt, modificeret stivelse, FL?DEpulver, vegetabilsk olie, salt,svampe 5%, dextrose, g?rekstrakt, champignonekstrakt, LAKTOSE,aroma, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, emulgator (E 472e),stabilisator (E 450), karamelsukker, krydderier, hvidl?g, timian.

Go to Top