Ingredienser
4,000 kg Kalvespareribs
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,200 kg Lagetilv?kst
4.6 kg
Læg varer i kurv
KALVESPARERIBS - HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET
Opskriftnr: 54-0081
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kasslat, flydende (I42374)
Fremstilling
De udsk?rne spareribs l?gges i lagen i ca. 30 min for letsaltning.
Lad dem dryppe godt af for saltlage inden de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin.
Forsteges i en forvarmet ovn ved 100?C i ca. 80 min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes p? grill eller i ovn, ved 160? C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres med saltbagte kartofler og gr?n salat.
Ingredienser:
Kalvespareribs 87%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), vand, salt, glucosesirup,hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).