Ingredienser

1,000 kg Kyllingekød, kogt eller stegt

0,500 kg Karrypande

0,200 kg Wokblanding

1.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRYPANDE MED KYLLING

Opskriftnr: 84-0093

Fremstilling
Det stegte kyllingekød blandes med 1 ps. (500 g) Karrypande.

Kommes i salgsemballage og pyntes af med den optøede wokblanding.

Tilberedning
Tilberedes af på en varm pande med fedtstof.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten småsimre til kødet er varmt.

Serveringsforslag
Kan serveres med nudler eller stegte ris.

Ingredienser:
Kyllingekød (stegt) 59%, sauce (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), wokgrønt.

Go to Top