Ingredienser

1,000 kg Kyllingekød, kogt eller stegt

0,500 kg Svampepande

0,010 kg PERSILLE, SKÅRET

1.51 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SVAMPEPANDE MED KYLLING

Opskriftnr: 84-0091

Fremstilling
Det stegte kyllingekød blandes med 1 ps. (500 g) Svampepande.

Kommes i salgsemballage og pyntes af med tørret persille.

Tilberedning
Tilberedes af på en varm pande med fedtstof.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten småsimre til kødet er varmt.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris eller råstegte kartofler samt årstidens grønt.

Ingredienser:
Kyllingekød (stegt) 66%, vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma, persille.

Go to Top