Ingredienser

6,000 kg Griselever, afpudset

6,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k

2,000 kg Fl?de 38%

2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

2,000 kg Sp?k u/sv

0,260 kg Ansjos fileter

0,100 kg L?g, ristede

20.36 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JULEPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0145

Fremstilling
Sp?k og grisek?d koges ved 80?C, til det er m?rt, ca. 50-60 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.

Leveren, ansjos fileter og det varme kogte k?d og sp?k, hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.

Den varme suppe og fl?den tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.

De ristede l?g tils?ttes til sidst og fordeles godt i massen.

H?ldes i forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 180?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Griselever 33 g, suppe (afkog fra k?d og sp?k), grisek?d 11 g, FL?DE 11 g, sp?k 11 g, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, ANSJOS FILETER, RISTEDE L?G.

Go to Top