Ingredienser

0,300 kg Tomatmix (Flensted)

0,200 kg R?dsp?ttefilet

0,060 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,020 kg Serranoskinke

0,020 kg Tomater i skiver

0.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RØDSPÆTTER PÅ PESTO MARINERET GRØNTSAGSBUND

Opskriftnr: 89-0232

Fremstilling
Tomatmix blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto.

Blandingen kommes i salgsbakken og rødspættefileterne foldes og lægges ovenpå.

Fisken pyntes af med serranoskinke og tomatskiver.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte 1 dl fløde eller lignende til retten inden tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med frisk pasta.

Ingredienser:
Grøntsager 53% (tomater, løg, peberfrugt, squash, porre, majs), RØDSPÆTTEFILET 33%, marinade (rapsolie, (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), serranoskinke.

Go to Top