Ingredienser

2,000 kg Spidsk?l, r

0,180 kg Serranoskinke

0,120 kg Dekora Marilet Nordisk

2.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILL K?L

Opskriftnr: 94-0125

Fremstilling
Spidsk?lene sk?res i kvarte og den grove del at stokken fra sk?res.

Sk?refladerne sm?res med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Spidsk?lene pyntes til sidst af med serrano skinken.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10-15 min. eller til det ?nskede bid er opn?et.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle slags k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Spidsk?l, serranoskinke, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 6 salgsbakker med 2 kvarte spidsk?l i hver.

Go to Top