Ingredienser
2,000 kg Spidsk?l, r
0,180 kg Serranoskinke
0,120 kg Dekora Marilet Nordisk
2.3 kg
Læg varer i kurv
GRILL K?L
Opskriftnr: 94-0125
Fremstilling
Spidsk?lene sk?res i kvarte og den grove del at stokken fra sk?res.
Sk?refladerne sm?res med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.
Spidsk?lene pyntes til sidst af med serrano skinken.
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10-15 min. eller til det ?nskede bid er opn?et.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle slags k?d, fisk eller fjerkr?.
Ingredienser:
Spidsk?l, serranoskinke, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie).
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 6 salgsbakker med 2 kvarte spidsk?l i hver.