Ingredienser

0,300 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

0,300 kg Laksefilet

0,060 kg Dekora Marilet Nordisk

0,050 kg Porrer, fintsnittet

0,050 kg Semidried cherrytomater

0,030 kg Rygeost

0.79 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKS P? NORDISK MARINERET KARTOFFELBUND

Opskriftnr: 89-0229

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Blandingen kommes i salgsbakken sammen med semidried cherrytomater og laksefileten placeres ovenp?.

Fisken pyntes til sidst med toppe af rygeost.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte 1 dl fl?de eller lignende til retten inden tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
LAKS 38%, kartofler 38%, porrer, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)), RYGEOST.

Go to Top