Ingredienser
0,300 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde
0,300 kg Laksefilet
0,060 kg Dekora Marilet Nordisk
0,050 kg Porrer, fintsnittet
0,050 kg Semidried cherrytomater
0,030 kg Rygeost
0.79 kg
Læg varer i kurv
LAKS P? NORDISK MARINERET KARTOFFELBUND
Opskriftnr: 89-0229
Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.
Blandingen kommes i salgsbakken sammen med semidried cherrytomater og laksefileten placeres ovenp?.
Fisken pyntes til sidst med toppe af rygeost.
Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte 1 dl fl?de eller lignende til retten inden tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
LAKS 38%, kartofler 38%, porrer, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)), RYGEOST.