Ingredienser
8,000 kg Lammekød u/fedt og sener
4,200 kg Varm suppe (Afkog fra lammekødet)
0,520 kg Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkr? (G23550)
0,330 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,100 kg Dekora?Porrer Hvidl
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
13.23 kg
Læg varer i kurv
LAMMESYLTE MED PORRER/HVIDLÃG
Opskriftnr: 34-0062
Fremstilling
Lammekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges kødet ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkræ tilsættes under kraftig omrøring.
Det kogte kød, Profrisk Optimal, flydende, Dekora Porrer Hvidløg og suppen blandes og hældes i forme.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt:
Lammekød 60%, suppe (afkog fra kødet), gelatine (okse), salt, porrer, hvidløg, hydrolyseret vegetabilsk protein, løg, dextrose, peber, surhedregulerende midler (E 325, E 262), antioxidanter (E 330, E 300), laurbær, konserveringsmiddel (E 250).