Ingredienser

9,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

1,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

0,300 kg RFB Italiensk Spegep?lse (I96091)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.636 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK INSPIRERET SPEGEP?LSE MED OKSEK?D

Opskriftnr: 13-0272

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB Spegep?lse m/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.

Saltet iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn.
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Stopning
Farsen stoppes ivalgfri r?gbar tarm af passende kaliber. Efter stopning vejes p?lsen.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.Ingredienser pr. 100 g af f?rdigvaren: Oksek?d 102 g, grisek?d 11 g, salt, krydderier (paprika, peber, hvidl?g), syre (E 575), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).T?RRET OG R?GET.

Go to Top