Ingredienser

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Isvand

2,000 kg R?get bacon

2,000 kg Snitter u/sv

0,100 kg Kogt Krakauer

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

0,030 kg Profrisk EU

10.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEK?D OG BACON GRILLER

Opskriftnr: 27-0399

Fremstilling
Oksek?d, snitter og bacon hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Lynprofi FC 7 og halvdelen af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Det hakkede bacon, krydderiblandingen Kogt Krakauer og Persille mixes i ved de sidste par omgange til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 42%, bacon 21%, svienk?dssnitter, vand, salt, krydderier (koriander, peber, chili, kommen, muskat, hvidl?g, persille), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 300, E 330, E 301, E 331, E 316), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top