Ingredienser

10,000 Stk. Indasia BBQ Bag, Perforering 220x300 mm (DK97040)

5,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

1,500 kg Bacon i skiver

0,879 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,600 kg US Hickory BBQ Sauce (G23350)

20.479 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BEEF`N`BACON BREAD

Opskriftnr: 97-0107

Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB og koldt vand.

Bacon i skiver flettes.

Farsen formes og pakkes ind i den flettede bacon.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

N?r farsbr?dene er afk?let sm?res de ind i et lag Dekora US Hickory BBQ Sauce.

Kommes i Indasia BBQ Bag, som til sidst lukkes ved at folde den ?bne side 2 gange.

Tilberedning
BBQ Bag'en l?gges p? grillen ved indirekte varme med en kulholder (ca. 175? C) og tilberedes i ca. 40 min til farsbr?det er gennemvarmt.

Serveringsforslag
Kan serveres med h?ndsk?rne pomfritter og gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 53%, vand, bacon 16%, barbecue sauce (vand, sirup, sukker, tomatkoncentrat, br?ndevinseddike, worcester sauce (indeholder bla. GLUTEN og SELLERI), ?blemos, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, karamelsukkersirup, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), Hickory r?garoma, krydderiekstrakt), HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412),hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Antal salgsenheder
Opskriften passer til 10 salgsenheder af ca. 800 g.

Go to Top