Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Grillede Champignon, drænet

0,200 kg Umami Marinade

2.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UMAMI MARINERET MØRBRADSNEGLE

Opskriftnr: 71-0680

Fremstilling
Grisemørbraderne deles i 2 på langs og marineres i den afvejede mængde Umami marinade.

De marinerede mørbrader lægges som en "snegl".

 To grillspyd føres vandret igennem mørbraden, sÃ¥ de to spyd krydser hinanden.

Grillede champignon lægges i midten af "mørbradsneglen".

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 68°C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegril

Serveringsforslag
Kan serveres med råstegte kartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Grisemørbrad 83%, grillede champignon, marinade (rapsolie (delvis hærdet), salt, honning, krydderier (chili, peber), skalotteløg, hvidløg, urter (ramsløg, persille), tomat, peberfrugt, champignonpulver, tangpulver, krydderiekstrakt, citronolie).

Go to Top