Ingredienser
2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,200 kg Grillede Champignon, drænet
0,200 kg Umami Marinade
2.4 kg
Læg varer i kurv
UMAMI MARINERET MÃRBRADSNEGLE
Opskriftnr: 71-0680
Fremstilling
Grisemørbraderne deles i 2 på langs og marineres i den afvejede mængde Umami marinade.
De marinerede mørbrader lægges som en "snegl".
To grillspyd føres vandret igennem mørbraden, så de to spyd krydser hinanden.
Grillede champignon lægges i midten af "mørbradsneglen".
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 68°C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegril
Serveringsforslag
Kan serveres med råstegte kartofler og tomatsalat.
Ingredienser:
Grisemørbrad 83%, grillede champignon, marinade (rapsolie (delvis hærdet), salt, honning, krydderier (chili, peber), skalotteløg, hvidløg, urter (ramsløg, persille), tomat, peberfrugt, champignonpulver, tangpulver, krydderiekstrakt, citronolie).