Ingredienser

1,000 kg Laksefilet

0,600 kg Koldt vand

0,600 kg Spinat, helbladet, frossen

0,600 kg Tomater, fl?ede, hakkede

0,400 kg Lasagneplader

3.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKSELASAGNE

Opskriftnr: 98-0385

Fremstilling
Vandet bringes i kog og Perlet Bechamelsauce samt Cuisinor? Seafoodsuppe tils?ttes.Lad saucen sm?koge i et par minutter. Laksen sk?res i skiver eller strimler. Spinaten opt?es. L?g lasagneplader, laks, knuget spinat, tomater, fl?ede, hakkede og saucen lagvist i ovnfast salgemballage. Slut af med saucen.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med gr?n salat eller dampede gr?ntsager.

Ingredienser:
LAKS 29%, spinat, fl?ede tomater, vand, LASAGNEPLADER, palmefedt, modificeret stivelse,sm?rpulver (indeholder M?LK), LAKTOSE, salt, M?LEKPROTEIN, aroma, hydrolyseret vegetabilsk protein, fortykningsmiddel (E 415), emulagator (E 471), stabilisator (E 450), FL?DEPULVER, palmeolie, sukker, g?rekstrakt, fortykningsmiddel (E 412), emulgator (E 472e), surhedsregulerendemiddel (E 330), r?garoma.

Go to Top