Ingredienser

0,500 kg Kyllingebryst, stegt (Dencon)

0,330 kg Wokblanding, Flensted via Catering

0,040 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry

0,040 kg Paprika i strimler, Gestus

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST P? KOKOS/?BLE/KARRY MARINERET WOKGR?NT

Opskriftnr: 85-0200

Fremstilling
Wokblandingen marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kokos ?ble Karry.

De marinerede gr?ntsager l?gges i bunden af en ovnfast emballage og de stegte kyllingebryster (4 stk.) l?gges oven p?.

Til sidst pyntes bakkerne med syltede paprika i strimler.

Tilberedning
Kunden tils?tter kokosm?lk eller lignende til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret, evt. med kogte ?ggenudler eller ris.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.

Ingredienser:
Kyllingebryster (stegt) 55%, wokgr?nt 36%, syltede paprika 4%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (chili, l?g, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfr?), salt, kokosmel, ?ble, t?rret peberfrugt, tomatpulver.

Go to Top