Ingredienser
0,500 kg Kyllingebryst, stegt (Dencon)
0,330 kg Wokblanding, Flensted via Catering
0,040 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry
0,040 kg Paprika i strimler, Gestus
0.91 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEBRYST P? KOKOS/?BLE/KARRY MARINERET WOKGR?NT
Opskriftnr: 85-0200
Fremstilling
Wokblandingen marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kokos ?ble Karry.
De marinerede gr?ntsager l?gges i bunden af en ovnfast emballage og de stegte kyllingebryster (4 stk.) l?gges oven p?.
Til sidst pyntes bakkerne med syltede paprika i strimler.
Tilberedning
Kunden tils?tter kokosm?lk eller lignende til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret, evt. med kogte ?ggenudler eller ris.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.
Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.
Ingredienser:
Kyllingebryster (stegt) 55%, wokgr?nt 36%, syltede paprika 4%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (chili, l?g, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfr?), salt, kokosmel, ?ble, t?rret peberfrugt, tomatpulver.